Curacao-vakantie-inclusief-vlucht-en-verblijf-vanaf

Curaçao vakantie

14 september 2020 Door lastminute Uit

Curaçao vakantie: tropisch en exotisch paradijs

Word lekker verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en het kleurrijke straatbeeld van Curaçao. Kies nu voor een vakantie Curaçao en doe hetzelfde als wat de inwoners al generaties lang doen: ontspannen en relaxen!

Boek nu 7 dagen Curacao vanaf: 549,-

Direct boeken voor de laagste prijs >>

Bekijk alle vakanties naar Curacao >

In ongeveer 9 uur vliegt u met Corendon naar het paradijselijke eiland Curaçao en ervaart u zelf welke schatten het eiland te bieden heeft. Bon Bini, oftewel welkom op Curaçao!

Goedkope vakantie Curaçao

Zon, zee en strand zijn dé kernmerken van de populaire bestemming Curaçao. Zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden is Curaçao een geliefd vakantie-eiland. En terecht! Curaçao behoort tot het lijstje van must-see Caribische eilanden. Stap op een eindeloos wit zandstrand, voel de verkoeling van de intens blauwe zee terwijl de palmbomen op de achtergrond wuiven.

Het eiland kent een enorme verscheidenheid aan stranden, Curaçao telt in totaal maar liefst 38 stranden. Ondanks de afstand voelt een vakantie op Curaçao toch vertrouwd, vanwege de Nederlandse taal die men spreekt. Tot 2010 maakte Curaçao deel uit van de Nederlandse Antillen maar tegenwoordig is het eiland een zelfstandig land binnen Het Koninkrijk der Nederlanden.

Curaçao-vakantie-inclusief-vlucht-en-verblijf-vanaf-499-euro

Curaçao bezienswaardigheden: duiken en snorkelen

De onderwaterwereld is nergens anders zo prachtig dan op Curaçao. Met maar liefst meer dan 60 adembenemende duik- en snorkellocaties wordt het eiland terecht benoemd tot duikersparadijs. Duiken of snorkelen op Curaçao is een unieke ervaring. In het kraakheldere water ziet u gigantische koraalformaties terwijl de tropische en kleurrijke vissen op korte afstand van u zwemmen.

De onderwaterwereld van Curaçao heeft vele kleurrijke inwoners, als papegaaivissen, schildpadden, maanvissen en dolfijnen. Wanneer u liever met uw hoofd boven water blijft, geniet u van de prachtige flora en fauna zoals spelende dolfijnen of zonnende schildpadden.

Curaçao vakantie landinformatie

Temperatuur en weer Curaçao

Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden en maar liefst 8 zonuren op Curaçao. Het exotische eiland ligt middenin de tropen. De gemiddelde zee temperatuur ligt rond de 27 graden. En dat het hele jaar door! Bovendien is het vanwege de noordoostenwind nooit onaangenaam warm op het eiland. Het is dus altijd, zelfs midden in de winter, heerlijk weer op Curaçao. Bekijk onze uitgebreide informatie over het klimaat op Curacao.

Curaçao-vakantie-inclusief-vlucht-en-verblijf-vanaf-499-euro

Willemstad: de kleurrijke hoofdstad van Curaçao

Wie denkt aan Curaçao, denkt aan kleurrijke huizen. De hoofdstad Willemstad is beroemd om de diversiteit aan kleuren. Het is dé vakantieplek waar de koloniale stijl de kleur van de Caraïben ontmoet.

Luxe top deals naar Curaçao

Het centrum van Willemstad is in tweeën gesplitst door de Sint Annabaai. Aan de oostzijde vindt u de wijk Punda terwijl aan de westzijde de wijk Otrobanda, oftewel ‘de andere kant’, ligt.

Hotels en Appartementen op Curaçao

Cor en don hebbent een gevarieerd aanbod aan appartementen en hotels op Curaçao voor jou gevonden!

Corendon heeft alle accommodaties geselecteerd met grote zorg om uw vakantie Curaçao zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij de selectie van de accommodaties wordt onder andere gelet op de ligging t.o.v. stranden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

Bron en boekingen: Corendon >>