Turkije strand

Lastminute deals Turkije

26 april 2023 Door lastminute Uit

Last Minute zonvakantie tegen bodemprijzen!

8 dagen nu vanaf 239,-

Boek van 25 april t/m 1 mei 2023 supervoordelig je lastminute vakantie naar Turkije en krijg nu tijdelijk tot wel € 100* Extra Korting op een selectie superscherp geprijsde accommodaties tijdens Last Minute Mania!

Kies één van de onderstaande Last Minute Mania 👇🏽 accommodaties en krijg nu direct tot wel € 100* Extra Korting bovenop de superlage lastminute prijzen als je vertrekt in mei of juni. Mocht je in juli of augustus vertrekken, dan krijg je direct € 50* Extra Korting. Wacht niet te lang!

*Bekijk voorwaarden Extra Korting op corendon.nl/acties.

Bekijk alle aanbiedingen op speciale pagina van Corendon

Als je van plan bent om naar Turkije te reizen, zijn hier enkele algemene tips die je kunnen helpen bij het plannen van je reis:

Tips

  1. Controleer de geldigheidsduur van je paspoort: Om Turkije binnen te komen, moet je een paspoort hebben dat minstens zes maanden geldig is vanaf de datum van aankomst.
  2. Visum: Als je de nationaliteit hebt van een land dat geen visumvrijheid geniet, moet je een visum aanvragen voordat je naar Turkije reist. Dit kan online worden gedaan via de officiële website van de Turkse overheid.
  3. Covid-19 maatregelen: Vanwege de Covid-19 pandemie kunnen er specifieke eisen zijn voor reizigers die naar Turkije willen reizen. Het is belangrijk om de huidige richtlijnen van de Turkse overheid te raadplegen voordat je vertrekt.
  4. Vliegtickets: Zorg ervoor dat je op tijd je vliegtickets boekt en controleer de annuleringsvoorwaarden.
  5. Accommodatie: Het is verstandig om je accommodatie van tevoren te boeken, vooral als je van plan bent om tijdens het hoogseizoen te reizen.
  6. Reisverzekering: Het is verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten voordat je op reis gaat naar Turkije. Zorg ervoor dat je de voorwaarden goed begrijpt en dat je voldoende dekking hebt voor eventuele onvoorziene omstandigheden.
  7. Geld: Turkije gebruikt de Turkse lira als valuta. Zorg ervoor dat je genoeg contant geld bij je hebt of gebruik je bankpas om geld op te nemen bij een geldautomaat. Houd er rekening mee dat sommige geldautomaten extra kosten in rekening kunnen brengen.
  8. Taal: Het Turks is de officiële taal in Turkije, maar veel mensen spreken ook Engels, vooral in de toeristische gebieden. Het kan handig zijn om enkele basiswoorden en -zinnen te leren om je te helpen communiceren met de lokale bevolking.

Ik hoop dat deze tips nuttig zijn bij het plannen van je reis naar Turkije en dat je een geweldige tijd hebt in dit prachtige land!