Paradijs eiland in de zon vakantie 2021

Reistrends 2021

9 september 2020 Door lastminute Uit

De beste reistrends voor 2021

Van alle vakanties op sociale afstand tot reizen wat op je bucketlist staat

Op vakantie gaan van uit je eigen stoel is misschien wel de enige manier om op dit moment de mooiste hoekjes van de wereld online te zien en te gaan ervaren, maar dat weerhoudt ons er niet van om nu al vooruit te denken naar het jaar 2021

Wanneer het ‘nieuwe normaal’ of een Corona vrije wereld een hele reeks reistrends met zich meebrengt.

Strand op verre bestemming

Terwijl iedereen geduldig wacht op het voorbijgaan van de pandemie en het versoepelen van reisbeperkingen, zullen wij Nederlanders net als altijd graag op vakantie gaan als het weer veilig is om dat te doen.

Onze lange tijd thuis zitten heeft ons uren gegeven om te dromen over onze toekomstige reisjes naar mooie werelddelen, terwijl we ons afvragen wat er heet is voor 2021 en hoe de feest en kerstdagen zullen veranderen als de Coronavirus crisis voorbij is.

Dit zijn de top reizen trends voor 2021, volgens deskundigen.

De wonderen in de wereld van 2021

In het nieuwe jaar 2021 is er waarschijnlijk veel vraag naar verre reizen naar mooie oorden… met mensen die die reis van hun leven willen vervullen.

Afgelegen eiland

Reizigers die op zoek zijn naar paradijselijke ziektevrije bestemmingen, zullen uitkijken naar afgelegen eilanden, met kleine populaties en beperkte toegang voor massatoerisme. Die eilanden kunnen een alternatief bieden voor traditionele strandvakanties.

Momenteel zijn er drie populaire bestemmingen die erg in trek zijn, dit zijn onder andere de Malediven , Mauritius en Jamaica

Nieuw voor 2021 is de bestemming Thailand

Malediven strand

Minder ver

Iets minder ver maar zeker de moeite waard om te bezoeken zijn de nieuwe uitgebreide bestemmingen in Mexico

Natuurlijk zijn deze landen zeker in trek voor het aankomende jaar dat zijn Aruba, Bonaire, Curaçao en Suriname