Atzavara Hotel & Spa in Spanje

 409

Atzavara Hotel & Spa in Santa Susanna verzorging: Logies ontbijt Nieuw hotel, geopend in juni 2022 afstand tot strand circa 150 meter

Prijzen & Boeken

Beschrijving

Vakantie met vertrek vanaf Amsterdam Schiphol airport

Aanbieding met vertrek tussen nu en 8 weken

Spanje / Costa Brava / Santa Susanna


Voordelige vakantie deal: vliegreis inclusief transfer ter plaatse (indien omschreven), verblijf in Atzavara Hotel & Spa op basis van Logies ontbijt.

Omschrijving:

Tijdens een verblijf in het luxe Excellent Atzavara Hotel & Spa verdwijnt alles stress als sneeuw voor de zon. Op dit ronduit perfecte adres aan de mooie Costa Brava ontbreekt het aan werkelijk niets. Bovendien ligt het op een ideale plek, namelijk direct aan de lange wandelpromenade. Deze loopt helemaal door tot aan de naastgelegen plaats Malgrat Mar. En ook als je wilt genieten van zon en zee, dan zit je hier op de juiste plek, want na een klein stukje wandelen kun je je handdoek al uitrollen. In de perfect onderhouden tuin liggen fijne zwembaden omgeven door comfortabele loungebedden. Droom lekker weg in de zon met een fleurige cocktail in je hand. Geniet van een lange lunch in het mooi aangeklede restaurant. Of laat jezelf vertroetelen in het wellnesscenter tijdens een massage of hamambehandeling. Ontspannen kan ook goed in je riante, rijk gedecoreerde kamer. Deze is werkelijk perfect ingericht, wat een schitterende kamer! Ook het eten is tot in de puntjes verzorgd in dit fantastische hotel. In de restaurants worden uitstekende Mediterrane gerechten geserveerd in combinatie met smaken uit andere culturen. Wil je na het diner nog genieten van een drankje, dan kan dat op het terras van het hotel bij de bar. Dat wordt genieten van je favoriete drankje en van een heerlijke, ontspannende vakantie!

Extra:

Logies ontbijt

Lees meer…


Verzorging/verblijf: Logies ontbijt

Info: Nieuw hotel, geopend in juni 2022

Faciliteiten / divers:  afstand tot strand circa 150 meter

Cijfer: 8.6

Vertrek dagelijks – wekelijks reisduur aanbieding: 8 dagen


Bekijk alle vertrekdata en prijzen

Prijsoverzicht  >

 

Aanbieding met vertrek op: 10/09/2022

Aanbieding: vertrek direct: Bekijk alle vertrekdata >


Graag tot ziens in Atzavara Hotel & Spa in Santa Susanna

Reisduur in dagen: 8 uitgaande van 2 personen

 

Bekijk alle vertrek mogelijkheden van deze reis >

 

 

Zoek je een andere vakantie in Santa Susanna? klik hier >

Zoek je meer informatie van regio Costa Brava? klik hier >

 

De voordeligste Last Minute vakanties naar Spanje staan op Last Minute Schiphol 

 

 

Prijs is prijzen zijn vanaf en kunnen op het moment van bekijken veranderd zijn door de aanbieder van deze reis, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Prijzen zijn altijd vanaf en per persoon.

 

Deel de aanbieding met je vrienden…

Extra informatie

naam

land

regio

plaats

verzorging