bonaire-schildpad

Bonaire

Zin in een reis naar de Nederlandse Antillen en overweeg je naar Bonaire te gaan? Wij hebben allerlei soorten vakanties, van gezinsvakanties tot romantische uitjes – en online boeking is nog nooit zo makkelijk geweest…

Welke maand je ook kiest om te reizen, je wordt op Bonaire verwend als het om hotels gaat.

Bonaire wordt beschouwd als een van de beste plekken om te duiken en snorkelen in het Caribisch gebied

 

Bekijk hier alle aanbiedingen naar Bonaire >

Bonaire is een toegangspoort tot de ABC-eilanden

Omringd door ondiepe koraalriffen, is Bonaire een mekka voor snorkelaars en duikers. Het heeft zelfs enkele van de beste duikplekken in de Caribische Zee. Het ligt in de Benedenwindse Antillen en vormt samen met Aruba en Curaçao een kleine archipel die bekend staat als de ABC-eilanden.

Met zijn suiker witte stranden en woestijnachtig binnenland lokt Bonaire vakantiegangers die op zoek zijn naar een schipbreukervaring van witte stranden en wuivende palmen.

Bonaire last minute strand vakantie

Voeg een schattige populatie ezels toe en Bonaire is een van de meest boeiende bestemmingen van het Caribisch gebied. Klinkt dit als jouw soort paradijs? 

Van hotels gelegen aan de kust tot simpele appartementen.

Bonaire bonbini…

Bonaire heeft nog tal van andere attracties, waaronder de beroemde flamingo kolonies in het noorden van het eiland en de zoutvlakten bij Rode Pan. Het Washington-Slagbaai National Park op Bonaire herbergt ook een grote verscheidenheid aan vogelsoorten.

Bonaire is niet het meest bruisende of flamboyante eiland op het gebied van nachtleven, maar er zijn een aantal uitstekende restaurants waar fijnproevers dol op zullen zijn, plus een aantal fantastische eersteklas hotels. Ontdek de hoofdstad Kralendijk met zijn mooie winkeltjes.

Duik in Bonaire National Marine Park

De grootste trekpleister van het eiland is Bonaire National Marine Park. Waag je onder de zee en je zult een wonderland van kleurrijk koraal en tropische vissen vinden. 

Het rif begint op slechts een paar meter van de kustlijn, wat Bonaire een paradijs maakt voor duikers, snorkelaars en kajak boten met een glazen bodem. Het binnenland van het eiland kan het beste worden verkend met een 4 wiel aangedreven auto. Ga op zoek naar de routes om afgelegen stranden, glinsterende zoutvijvers, vulkanische heuvels en uitgestrekte cactustuinen te ontdekken.

Geniet van Bonaire’s zomerse plekjes

De winter periode in Nederland is het hoogseizoen op de ABC-eilanden, met vele zonaanbidders die neerdalen op Bonaire. Temperaturen schommelen rond de 30 tot 35 graden, Dicht bij de zee en directe toegang tot het strand zijn de meest populaire plekken op dit eiland.

In tegenstelling tot een groot deel van het Caribisch gebied, ligt Bonaire buiten de Atlantische orkaangordel. Dit betekent dat in plaats van wild weer in te luiden, juni tot november wordt beschouwd als een goede plek voor reizigers die voordelig naar Bonaire willen gaan.

Zoek een hotel of los vliegticket

Stel zelf je vakantie samen boek een hotel en een los vliegticket >

Booking.com