parkeren schiphol

Voordelig parkeren op schiphol airport

De beste en voordeligste keuze voor een korte of lange  stop

Of je nu iemand wegbrengt, ophaalt of zelf kort op reis gaat: als je binnen 48 uur weer bij je auto bent, is Kort Parkeren op P1 ideaal voor jou. Je loopt binnendoor zo naar de vertrek- en aankomsthal. Kort Parkeren P1

Op P1 kan je maximaal 48 uur parkeren. Zo houden we de parkeerplaatsen beschikbaar voor reizigers die hun auto kort op onze luchthaven willen parkeren.

Parkeren op Schiphol Last minute Schiphol

Parkeren op P1

Voor kort parkeren

Direct bij de aankomst en vertrek hal van Schiphol kun je bepaalde periodes langer dan 48 uur op P1 parkeren.

Vanaf je parkeerplaats loop je binnendoor zo naar de vertrek- en aankomsthal. Handig voor familietripjes bijvoorbeeld.

P1 Holiday Parking is niet altijd beschikbaar. Check daarom of jouw reisperiode kan worden geboekt en reserveer op tijd online.

Boek een parkeerplaats op P1 Holiday Parking >>

Parkeren op P3

Lang parkeren op de officiële parking van Schiphol

Populair: Lang parkeren op de officiële parking van Schiphol

Een slimme keuze om je vakantie goed te beginnen

Langer dan drie dagen op reis? Of je nu je auto op het onoverdekte terrein zet of liever gebruikmaakt van de overdekte garage: op P3 is het prettig parkeren.

Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg. En de gratis snelbus – die iedere tien minuten vertrekt – brengt je in zo’n vijf minuten naar de vertrekhal.

Bij de ingang van P3 vind je een handig in- en uitlaad punt voor bagage, zodat je niet met je koffers hoeft te sjouwen nadat je je auto hebt geparkeerd.

Klik hier om te reserveren >>

Parkeren op P4

Voordelig parkeren op de officiële parking van Schiphol

Basic Parking: Voordelig parkeren op de officiële parking van Schiphol

Het overzichtelijke parkeerterrein van P4 is uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg en je hebt er zo een parkeerplek gevonden.

De gratis snelbus – die ieder kwartier vertrekt – brengt je in ongeveer tien minuten naar de vertrekhal. Voor P4 Basic Parking is online reserveren nodig. Het tarief dat je betaalt, is afhankelijk van de periode en het aantal dagen.

Bij de reservering vragen we naar je verwachte vertrek- en aankomsttijden. Dit mag een inschatting zijn. Kom je onverwacht veel later terug dan gepland, dan wordt € 10,- extra per dag doorberekend.

Klik hier om te reserveren >>

Valet parkeren bij de officiële parking van Schiphol

Je reis begint direct en zorgeloos met Valet Parking op P6

Met Valet Parking rij je naar de balie van P6. Je kunt direct door, want wij parkeren je auto voor je. Binnendoor loop je in een paar minuten naar de vertrekhal.

Wij parkeren je auto op ons onoverdekte terrein en zorgen ervoor dat hij op tijd weer klaarstaat bij P6 wanneer je terugkomt van je reis. Natuurlijk kun je erop vertrouwen dat we netjes met je auto omgaan.

Bij aankomst in de garage fotograferen we hem van alle kanten in onze unieke videostraat. Zo weet je zeker dat je je auto in precies dezelfde staat terugkrijgt als toen je de autosleutel aan ons gaf.

Daarnaast houden we via gps de route en snelheid voor je bij, waardoor er nooit meer dan 12 kilometer extra op de teller staat.

Klik hier om te reserveren >>


parkeren-schiphol-airport

Voordelige alternatieven

Zoek de beste parkeerplaats op Schiphol

Natuurlijk kan je ook voor een voordelig alternatief gaan betreft parkeren onderstaande aanbieders zijn hierin veilig en vertrouwd.

 

Taxi2airport.com >

Taxi2airport.com biedt een online reserveringssysteem voor ritten van en naar vliegvelden over de hele wereld.

Met vele jaren ervaring op het gebied van vervoer, heeft Taxi2airport.com alle expertise in huis om comfortabel en betrouwbaar privévervoer te regelen van nationale en internationale vliegvelden naar plaats van bestemming.

Reserveren klik hier >

 

Auto huren

Sunny Cars auto huren op bestemming >

Sunny Cars is een van de grootste Europese aanbieders in autohuur. In Nederland is Sunny Cars ruim 20 jaar actief

en door haar onderscheidende aanpak binnen de autohuur branche al geruime tijd marktleider. Sunny Cars staat voor 100% zorgeloze autohuur, het standaard product is all-inclusive.

Voor de klant betekent dit geen verborgen kosten, geen ‘gedoe’ of ‘vervelende verrassingen’ ter plaatse en een complete service.

Kortom, eerlijke en transparante autohuur. Ook auto huren zonder creditcard!

Klik hier om te bekijken of reserveren >>

Route planner Schiphol